ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Γεννημένος και μεγαλωμένος στα Τρίκαλα Θεσσαλίας στη δεκαετία του '60 έζησα αρκετά χρόνια στη Λάρισα και σε άλλες πόλεις και τώρα πάλι στα Τρίκαλα.
Άρχισα να γράφω εντελώς ξαφνικά το 2000 σε μια προσπάθεια να διασώσω κάποιες παλιές ιστορίες και έθιμα αφού πρώτα είχα συνειδητοποιήσει ότι αυτοί που τις γνώριζαν φεύγαν σιγά - σιγά από την ζωή.
Σταδιακά οδηγήθηκαν από την απλή καταγραφή στην πεζογραφία και μετά στην ποίηση.
Το 2005 κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο μου με τίτλο:
ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ ΞΑΝΑΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ
Το βιβλίο αυτό αποτελεί συλλογή διηγημάτων με ποικίλη θεματολογία και είναι η πρώτη μου απόπειρα για είσοδο στην πεζογραφία.
Περιέχει ίσως κάποιες ιδιορρυθμίες ως προς την γλώσσα και το ύφος γραφής αλλά αυτό αποτελεί συνειδητή επιλογή μου η οποία έχει σχέση με την αντίληψη που έχω για τη γλώσσα και την διάθεση μου να αποδώσω σε μερικές περιπτώσεις μια ελαφρά ειρωνεία η' γλυκόπικρα αισθήματα η' οποιαδήποτε άλλη συναισθηματική κατάσταση που είναι δύσκολο να εκφραστεί με μια πιο στρωτή γλώσσα χωρίς ακροβατισμούς, τσιτάτα, ιδιωματισμούς και λίγη αργκό.
Το εξώφυλλο του βιβλίου είναι δημιουργία και ευγενική πρόσφορα του φίλου μου ΒΑΓΓΕΛΗ ΖΙΑΚΑ τον οποίο και ευχαριστώ από βάθος καρδιάς.
To 2006 έκανα τα πρώτα βήματα στην ποίηση με την ποιητική συλλογή
ΚΑΘ’ ΟΔΟΝ ΟΡΑ η όποια χωρίζεται σε δυο μέρη:
Α΄. ΜΕΡΟΣ-ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ
Β΄. ΜΕΡΟΣ – ΣΕΛΙΔΕΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
Το 2008 έκανα την δεύτερη ποιητική προσπάθεια με την ποιητική συλλογή ΜΗΝΟΛΟΓΙΟN.
Ακολουθούν μια σειρά από κείμενα,άρθρα και απόψεις δημοσιευμένες στο διαδίκτυο και στο παρόν ιστολογιο στην ενοτητα
ΚΕΙΜΕΝΑ & MULTIMEDIA .
To 2012 ολοκληρώθηκε το βιβλίο μου  
Ο ΠΥΡΓΕΤΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ .
 To 2014 ολοκληρωνω την ποιητική συλλογή
ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΔΑΣΠΗ.
Επίσης είμαι διαχειριστής της ιστοσελίδας http://pyrgetos.gr.gg/ στην οποία έχω αναρτήσει στοιχεία που αφορούν την ιστορία του συνοικισμού Πυργετού των Τρικάλων.
Δημοσίευση σχολίου